Om TIBAR International

Hem för FMCG

TIBAR International är ett sälj-, marknads- och produktionsbolag inom FMCG med mer än 20 års branscherfarenhet. Vi hjälper både stora företag och små företag. Själva har vi jobbat med sälj och marknadsföring på flera stora bolag. För oss har hög kompetens i kombination med snabb och personlig service blivit ett kännetecken. Vi gör det enkelt. Det bästa sättet att göra en bra konsultation är att lära känna din vardag och sätta oss in i dina kunders behov och villkor.

Vi är mer än en leverantör av POS-material

Vi är med dig hela vägen

Med TIBAR International vid din sida får du en partner som ser helheten och levererar koncept som driver försäljning och ökar din vinst. Vår breda kunskap inom FMCG och hur vi tillämpar den i samarbete med våra kunder gör oss unika i branschen. Vi bryr oss om ditt varumärke, dina produkter och ditt företag. Vi vill vara en del av och hjälpa till att skapa din framgångssaga!

Point of sales koncept som verkligen säljer

Ta över hyllan!

Vi vill bli utmanade! Uttrycket att "det finns inget nytt under solen" är inget vi tror på. Det finns alltid lösningar och idéer som ger ett bättre resultat. Oavsett om det handlar om bättre produktionsled eller ett mer innovativt koncept som engagerar kunden i butik strävar vi alltid efter att hitta den optimala lösningen. Vi vill överträffa dina förväntningar och leverera ett koncept och en produktion som verkligen ger effekt och ett tydligt resultat. Vi ser lösningar och möjligheter i alla utmaningar.